Transfernieuws

Ongeloof voor mogelijke Weghorst-stunt: 'Dat trucje met die vrije trap kennen ze'

Ongeloof voor mogelijke Weghorst-stunt: 'Dat trucje met die vrije trap kennen ze'

10-01-2023 06:47

Wesley Sneijder kan er maar moeilijk bij dat Wout Weghorst zich wellicht bij Manchester United zal scharen. Volgens de oud-voetballer kan de Nederlandse spits niet mee op het hoogste niveau in Engeland.

Weghorst wordt sinds enkele dagen in verband gebracht met Manchester United. De spits zou het seizoen wellicht afmaken op Old Trafford. Op het moment huurt Besiktas de aanvaller van Burnley en wil United die overeenkomst graag openbreken. "Dat zal toch wel niet. Dat zou ik heel vreemd vinden", stelt Sneijder in de uitzending van Veronica Offside

Wat Sneijder betreft kan Weghorst zich niet onderscheiden in de Premier League. "Ik denk dat ze het trucje met de vrije trap wel gezien hebben (in de kwartfinale van het WK tegen Argentinië, red.), dus daar trappen ze in Engeland niet meer in", meent de recordinternational. "Is hij qua spits echt iemand waar United op wacht? Dat denk ik niet."

Manager Erik ten Hag zou voorin op zoek zijn naar een breekijzer. Aanvallers als Anthony Martial en Marcus Rashford bezitten die eigenschap niet. Weghorst mag spreken van een prima periode in de Süper Lig en staat na zestien wedstrijden op acht treffers en vier assists.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!