Nieuws

'Skriniar tekent nog steeds niet bij en heeft topclubs voor het uitkiezen'

'Skriniar tekent nog steeds niet bij en heeft topclubs voor het uitkiezen'

25-12-2022 19:10 Laatste update: 19:12

Milan Skriniar kan gesprekken gaan voeren met grote internationale clubs. De Slowaak heeft zijn contract bij Internazionale nog altijd niet verlengd. Dat melden Italiaanse media zondagavond.

In de zomer kon de centrumverdediger voor maar liefst 70 miljoen euro vertrekken naar Paris Saint-Germain, maar de Nerazzurri lieten hem niet gaan. De club was er namelijk van overtuigd dat Skriniar zijn aflopende contract wel zou gaan verlengen. Met de winterperiode voor de deur lijkt dat een dure misvatting te worden.

De 27-jarige genoot eerder al interesse van meerdere topclubs. In Engeland hopen alleen Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Newcastle United en Tottenham Hotspur al op zijn komst. Een luxe positie voor Skriniar, die de volgende stap in zijn carrière voor het uitkiezen heeft. Bij de Spurs kan de EK-deelnemer van 2016 en 2020 herenigd worden met Antonio Conte. Beide heren kennen elkaar immers van Internazionale.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!