Nieuws

Arnautovic onthult misgelopen Man U-transfer: 'Ze hadden geen geld meer over'

Arnautovic onthult misgelopen Man U-transfer: 'Ze hadden geen geld meer over'

24-12-2022 15:40

Marko Arnautovic leek deze zomer dichtbij een overgang naar Manchester United, maar van een transfer kwam het niet. Een aantal jaar terug had de Oostenrijker de overstap ook kunnen maken.

Dat vertelt Arnautovic tegenover La Gazzetta dello Sport. De aanvaller speelde van 2017 tot en met 2019 voor West Ham United en in die tijd hoopte José Mourinho hem naar The Mancunians te halen. De Portugese coach werkte bij Internazionale samen met Arnautovic en uitte in die tijd kritiek op de jonge van FC Twente overgekomen aanvaller. Inmiddels is Mourinho van gedachte veranderd volgens Arnautovic.

"Dat is hij zeker", aldus de Oostenrijks international. "Hij wilde me zelfs halen, toen ik bij West Ham United zat. Hij vroeg me: Hoeveel kost je? Waarop ik antwoordde: Dus je wilt me nog steeds hebben?", aldus Arnautovic. "Zijn club had net Paul Pogba gekocht en had geen geld meer over om mij ook te halen."

Dit seizoen is Arnautovic met acht goals in dertien Serie A-duels op dreef bij Bologna. De aanvaller staat tweede op de topscorerslijst en heeft nog een contract tot medio 2025.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!