Nieuws

'Ik denk dat hij nu speelt op het WK omdat hij naar Feyenoord is gegaan'

'Ik denk dat hij nu speelt op het WK omdat hij naar Feyenoord is gegaan'

27-11-2022 10:23

Ebi Smolarek stelt dat Feyenoord een grote rol heeft gespeeld in de WK-deelname van zijn landgenoot Sebastian Szymanski. De Pool wordt gehuurd door de Rotterdammers en maakte dermate indruk dat hij mee mocht naar Qatar.

Szymanski stond in de basis toen Polen een punt uit het vuur sleepte tegen Mexico. "Ik vond hem wel een aanspeelpunt", vertelt Smolarek bij RTV Rijnmond. "Hij hield de bal goed vast en was op veel plekken. Ik denk ook echt dat hij nu speelt op het WK omdat hij naar Feyenoord is gegaan. Het afgelopen halve seizoen heeft hij het goed gedaan."

Feyenoord huurt Szymanski van Dinamo Moskou en hoopt hem aankomende zomer definitief vast te leggen. "Men was misschien wat sceptisch omdat hij vanuit Rusland kwam, maar hij wilde spelen en koos voor Feyenoord. Ik denk dat de club goed bij hem past en zijn karakter past goed bij Feyenoord. Hij heeft een goede keuze gemaakt door naar Feyenoord te gaan, want hij heeft het wel laten zien."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!