Transfernieuws

'Chelsea trekt 150 miljoen uit voor dubbeldeal met Leipzig én wil Bellingham'

'Chelsea trekt 150 miljoen uit voor dubbeldeal met Leipzig én wil Bellingham'

13-10-2022 16:22

Chelsea bereidt drie gigantische transfers voor, weet het Duitse BILD te melden. The Blues zouden Christopher Nkunku, Josip Gvardiol én Jude Bellingham allemaal naar Stamford Bridge willen halen.

De interesse van Chelsea in de Franse aanvallende middenvelder is inmiddels een publiek geheim. De Duitse boulevardkrant weet dat de transfer van Nkunku nog vóór het WK in Qatar medio november van start gaat afgerond moet zijn. Voor de sterspeler van Die Roten Bullen ligt een vijfjarige verbintenis klaar. Volgens diverse Engelse media, waaronder The Daily Mail, heeft Nkunku reeds een 'geheime medische keuring' doorstaan.

Naar verluidt wil de steenrijke eigenaar Tedd Boehly naast Nkunku ook Leipzig-verdediger Gvardiol naar Londen halen. Daarom bereidt de club een 'dubbeldeal' voor. In totaal heeft de Amerikaan liefst 150 miljoen euro gereserveerd voor de komst van de duo. Een transfer van Gvardiol zou enigszins opmerkelijk zijn: in de afgelopen zomerse transferperiode werd de portemonnee al flink getrokken om de komst van de verdedigers Marc Cucurella, Kalidou Koulibaly en Wesley Fofana te realiseren.

Als kers op de kaart moet ook Borussia Dortmund-revelatie Jude Bellingham naar Chelsea komen. De Engelsman - onlangs nog uitgegroeid tot jongste aanvoerder ooit in de Champions League - moet Die Borussen meer dan 120 miljoen euro opleveren.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!