Nieuws

Wijnaldum dankt Roma-fans: 'Ik was gewoon echt emotioneel en bedroefd'

Wijnaldum dankt Roma-fans: 'Ik was gewoon echt emotioneel en bedroefd'

20-09-2022 19:53

Georginio Wijnaldum heeft voor het eerst sinds zijn zware blessure een bericht naar buiten gebracht. De voormalig speler van onder meer Feyenoord en PSV laat weten dat hij door een zware periode heen is gegaan.

Wijnaldum tekende deze zomer vol goede moed een contract bij AS Roma, nadat hij op een zijspoor was beland bij Paris Saint-Germain. De Nederlandse middenvelder hoopte weer het voetbalplezier terug te vinden, maar kwam al snel in een nachtmerrie terecht. Hij brak eind augustus op de training zijn scheenbeen, waardoor hij in een lang revalidatieproces terecht kwam.

"Ik heb niets van mij laten horen, omdat ik gewoon echt emotioneel en bedroefd was. Het spijt me", zegt Wijnaldum in een video op Instagram. "Ik kan garanderen dat ik me in een goede omgeving bevind. Ik heb de situatie nu geaccepteerd, daardoor kan ik nu alles geven in mijn revalidatie."

Wijnaldum richt zich ook nog even kort tot de aanhang van AS Roma. "Ik wil jullie echt bedanken voor jullie steun. Het geeft me de kracht om zo snel mogelijk terug te komen. Ik weet dat het ook voor jullie moeilijk is. Ik ben pas net bij de club en we hadden allemaal erg hoge verwachtingen van dit seizoen, maar er is nog genoeg tijd."

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Georginio (Gini) Wijnaldum (@gwijnaldum)