Nieuws

Ramzi wordt geen assistent-bondscoach van Marokko tijdens WK Qatar

Ramzi wordt geen assistent-bondscoach van Marokko tijdens WK Qatar

12-09-2022 23:18 Laatste update: 23:40

Adil Ramzi gaat niet naar het WK in Qatar als assistent-bondscoach van Marokko, zo bevestigt de trainer van Jong PSV zelf aan ESPN. De Marokkaanse bond kiest voor een andere invulling van de staf.

Na afloop van het duel tegen FC Den Bosch vertelt Ramzi dat hij niet aan de slag gaat bij de Leeuwen van de Atlas. De nieuwe Marokkaanse bondscoach Walid Regragui heeft samen met de bond besloten niet in zee te gaan met de trainer van Jong PSV. "Nee, ik ben er niet bij. Die keuze is gemaakt door de bond en die respecteer ik. Het is heel jammer, maar ik steun mijn land en het nationale team. Ik kan wellicht nog op een andere manier helpen als dat nodig is. Wie weet kan ik in de toekomst nog iets betekenen."

Maandag werd eveneens bekend dat Hakim Ziyech zich opmaakt voor een rentree bij de Nationale ploeg. De aanvallende middenvelder leefde in onmin met voormalig Bondscoach Vihad Halilhodzic, maar keert naar alle waarschijnlijkheid weer terug in de selectie van Regragui. Op het WK in Qatar treft Marokko in de groepsfase Canada, België en Kroatië.