Nieuws

Te Kloese spreekt Feyenoord-doestelling uit: 'Daar moeten we ons bewust van zijn'

Te Kloese spreekt Feyenoord-doestelling uit: 'Daar moeten we ons bewust van zijn'

03-09-2022 10:34

Dennis te Kloese heeft de Feyenoord-doelstellingen voor het huidige voetbalseizoen uitgesproken. De algemeen directeur van de Rotterdammers noemt het spelen van Europees voetbal 'een must'.

In een groot interview met Feyenoord TV wordt de bestuurder gevraagd wat de doelstellingen zijn voor deze jaargang. "Die zijn vergelijkbaar met die van vorig jaar", zegt Te Kloese tegen het clubkanaal. "We willen aantrekkelijk en dominant voetbal spelen. Europees voetbal is voor ons een must. We willen zo lang en goed mogelijk op een Feyenoord-waardige manier meespelen om de prijzen."

Vervolgens wordt Te Kloese gevraagd of het gat dichten met Ajax en PSV als doelstelling 'laf' is. "Nee, dat vind ik niet. Daar moet je stapje voor stapje aan werken en dat is onze ambitie. De Europese gelden en de transfermarkt: daar is voor de club echt de winst te behalen en daar moeten we ons bewust van zijn. Het voetbal moet centraal staan en dat is niet zomaar een losse kreet. Je ziet dat daar heel veel goeds uit kan voortkomen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!