Nieuws

Magallán krijgt weer speelminuten bij Ajax: 'Je weet precies wat je aan hem hebt'

Magallán krijgt weer speelminuten bij Ajax: 'Je weet precies wat je aan hem hebt'

28-08-2022 21:14

Lisandro Magallán krijgt de laatste weken speelminuten bij Ajax en lijkt dan ook niet te vertrekken deze transferperiode. Alfred Schreuder looft de instelling van de Argentijnse verdediger.

Magallán kwam de afgelopen jaren niet in de plannen voor bij Ajax en werd verhuurd aan Alavés, Crotone en Anderlecht. Dit seizoen lijkt hij wat meer aanspraak te maken op speelminuten. "Voor iedere speler die onder contract staat is altijd een toekomst", vertelt Schreuder op de persconferentie, geciteerd door Voetbal International.

"Maar je hebt soms ook te maken met wensen van spelers", vervolgt de Ajax-trainer. "Hij wil natuurlijk ook veel spelen. Daar hebben we over gesproken. Het is een jongen die ongelooflijk professioneel is. Tegen Fortuna komt hij erin en helpt hij het team; vandaag komt hij erin en helpt hij het team. Je weet als trainer precies wat je aan hem hebt. Daar ben ik wel blij mee."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!