Transfernieuws

Transfergeweld op komst bij PSG: mogelijk vier versterkingen in laatste week

Transfergeweld op komst bij PSG: mogelijk vier versterkingen in laatste week

25-08-2022 08:55

Het eind van de transferzomer komt met de dag dichterbij, maar Paris Saint-Germain is nog lang niet klaar op de transfermarkt. Volgens L’Équipe willen de Parijzenaren nog een viertal aan spelers naar Frankrijk halen, te beginnen met Bernardo Silva.

Volgens de Franse krant zou er een miljoenenbod van zeventig miljoen euro zijn gedaan op de dribbelaar van Manchester City. De Portugees wordt al lang in verband gebracht met een transfer naar FC Barcelona, maar nu lijkt een verblijf bij PSG ook tot de opties te behoren.

City-trainer Pep Guardiola had het kort na de benefietwedstrijd tussen zijn ploeg en Barça nog over een mogelijk vertrek van Silva. "Ik wil niet iemand hier houden die ongelukkig is", zei hij. "Eerst moeten de clubs tot een akkoord komen, maar ik wil hem natuurlijk in mijn team hebben. Barcelona? Ja, dat vindt hij een mooie club."

Silva is niet de enige speler die naar Parijs moet komen. Ook Milan Skriniar (Internazionale), Fabian Ruiz (Napoli) en Marcus Rashfors (Manchester United) staan nog hoog op de lijst van trainer Christophe Galtier. Waarom dit allemaal pas in de laatste week van de transferzomer moet gebeuren, heeft volgens L’Équipe te maken met de regels rond de fairplay, waar de club anders niet aan voldoet.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!