Transfernieuws

Hendrix vertrekt bij Feyenoord: middenvelder tekent contract in Duitsland

Hendrix vertrekt bij Feyenoord: middenvelder tekent contract in Duitsland

11-08-2022 09:20

Jorrit Hendrix vertrekt bij Feyenoord, melden de Rotterdammers. De 27-jarige middenvelder maakt het seizoen af in de Duitse 2. Bundesliga bij Fortuna Düsseldorf.

Spartak Moskou heeft het contract van Hendrix verscheurd, waardoor hij gemakkelijk de overstap kon maken naar Fortuna Düsseldorf. Dit betekent dat hij geen speler meer van Feyenoord is. De middenvelder heeft een contract tot medio 2023 getekend in Duitsland. Hendrix verliet PSV in januari 2021 voor een Russisch avontuur, maar dat bleek al snel geen goed huwelijk te zijn. Mede hierdoor werd hij afgelopen winter verhuurd aan Feyenoord, waar hij in totaal veetien wedstrijden speelde. Hierin was hij goed voor één treffer en één assist.

"Ik heb veel contact gehad met de directie van Fortuna Düsseldorf en was vanaf het begin zeer geïnteresseerd", reageert Hendrix op zijn transfer. "Met mijn 27 jaar ben ik op een mooie leeftijd voor een voetballer. Ik wil nu graag veel minuten maken voor een geweldige club. Bij Düsseldorf heb ik die kans."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!