Nieuws

Ihattaren laat opnieuw via Instagram van zich horen: 'Back in business!'

Ihattaren laat opnieuw via Instagram van zich horen: 'Back in business!'

02-08-2022 20:38 Laatste update: 20:41
1

Mohamed Ihattaren is terug op het trainingsveld bij Ajax. De van Juventus gehuurde aanvaller annex middenvelder post op Instagram een story waarop hij te zien is in kleding van de Amsterdammers.

Het bijschrijft bij de foto luidt 'Back in business', gevolgd door drie Andreaskruizen. Na een zware periode was Ihattaren hard op weg om zijn rentree als profvoetballer te maken. In de voorbereiding van Ajax blonk hij geregeld uit. Inmiddels heeft de technische voetballer al meer dan een maand geen wedstrijd meer gespeeld, door zijn afwezigheid.

Volgens De Telegraaf had die absentie alles te maken met bedreigingen vanuit het criminele circuit. Daar reageerde Ihattaren onlangs nog op via Instagram. 'Wat kan ik soms toch lachen om de media', schreef de oud-PSV'er in een post op het sociale netwerk. 'Wij hebben niks met criminaliteit en bedreigingen te maken en staan altijd supersterk. Healthy en soon back little brother, we are fine. Geloof niet alles.'

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!