Transfernieuws

'Chelsea mengt zich in strijd om door Manchester City begeerde linksback'

'Chelsea mengt zich in strijd om door Manchester City begeerde linksback'

01-08-2022 14:32

Chelsea probeert de transfer van Marc Cucurella naar Chelsea te kapen. The Blues zouden zich inmiddels gemeld hebben bij Brighton Hove & Albion om de transfer van de Spanjaard te bespreken.

Dat meldt in navolging van The Daily Mail nu ook transferexpert Fabrizio Romano. Manchester City heeft een eerste bod van een kleine 45 miljoen euro uitgebracht op Cucurella en is niet van plan om dat aanbod te verhogen. Chelsea heeft inmiddels de gesprekken met The Seagulls geopend, schrijft de Italiaanse transfergoeroe.

Meerdere opties worden onderzocht. Zo zouden de Londenaren openstaan om speler(s) te betrekken bij de transfer. Levi Colwill moet de omgekeerde weg bewandelen om zo de transfersom te drukken. Het is nog duidelijk of Brigthon hier welwillend tegenover staat. Daarnaast moet er nog een persoonlijk akkoord bereikt worden met Cucurella.

In Nederland is de linksback annex linkermiddenvelder vooral bekend van zijn periode bij Getafe. Met de Spaanse club wist hij in het seizoen 2019/20 verrassend Ajax uit te schakelen in de 1/16e finale van de Europa League.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!