Transfernieuws

'Binnenhalen van Rasmussen heeft gevolgen voor Feyenoorder Hendrix'

'Binnenhalen van Rasmussen heeft gevolgen voor Feyenoorder Hendrix'

29-07-2022 12:45 Laatste update: 13:54

De aanstaande transfer van Jakob Rasmussen naar Feyenoord heeft gevolgen voor Jorrit Hendrix, meldt het Algemeen Dagblad. De Deense stopper wordt op huurbasis overgenomen van Ac Fiorentina, dat ook een optie tot koop het contract op laat nemen.

Hendrix speelt sinds afgelopen winter in het shirt van de Rotterdammers, die hem voor anderhalf jaar oppikte bij Spartak Moskou. Tot nog toe wist de oud-PSV’er in het kleine aantal minuten dat hij speelde nog niet te overtuigen. Zo weinig zelfs dat trainer Arne Slot geen fan van hem is, weet het AD. Eintracht Düsseldorf wordt als mogelijke nieuw clubs genoemd voor Hendrix, meldt Voetbal International. 

Met Rasmussen haalt Feyenoord de stand-in voor Marcos Senesi binnen. De Argentijnse verdediger staat al maandenlang in de belangstelling van diverse Italiaanse clubs en een transfer is dan ook niet ondenkbaar. De kans op een transfer van Frederik Aursnes is groter. De Noor staat in de belangstelling van Benfica en zou als ‘topprioriteit’ worden gezien.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!