Nieuws

'Contractvoorwaarde Pogba lekt uit: Fransman wil meer verdienen dan Ronaldo'

'Contractvoorwaarde Pogba lekt uit: Fransman wil meer verdienen dan Ronaldo'

11-11-2021 09:32

Paul Pogba staat niet onwelwillend tegenover een langer verblijf op Old Trafford. Wel stelt hij een opmerkelijke voorwaarde aan Manchester United: de Franse middenvelder wil Cristiano Ronaldo aflossen als bestbetaalde speler van The Red Devils.

Met dat nieuws pakt L'Équipe donderdagochtend uit. Of Manchester United aan de torenhoge eis van Pogba wil voldoen, is de vraag die rijst. Ronaldo strijkt wekelijk zo'n 560.000 euro op, terwijl Pogba 'slechts' 340.000 euro per week verdient. Om de voorwaarde van de Fransman te realiseren, moet de Engelse club hem elke week twee ton extra uitbetalen.

Daarmee blijft een transfer van Pogba niet uitgesloten. In januari mag de middenvelder in gesprek met andere clubs. Naar verluidt zijn Real Madrid en Paris Saint-Germain in de race voor de handtekening van de excentrieke Fransman.

Manchester United nam Pogba in 2016 voor 105 miljoen euro over van Juventus, maar zijn prijskaartje heeft hij slechts bij vlagen waargemaakt. Hij staat nu ongeveer tien weken aan de kant met een dijbeenblessure.