Nieuws

'City hoort vraagprijs voor Zinchenko-opvolger en dreigt verder te kijken'

'City hoort vraagprijs voor Zinchenko-opvolger en dreigt verder te kijken'

21-07-2022 09:23

Manchester City heeft Marc Cucurella op het oog als nieuwe linksback, maar zal diep in de buidel moeten tasten. heeft het openingsbod van The Citizens naar de prullenbak verwezen. Dat weet The Athletic.

Het openingsbod van de Premier League-titelhouder bedroeg 35,5 miljoen euro. Dat is iets meer dan de helft van wat Brighton voor ogen heeft. De Zuid-Engelse club verlangt zo’n 59 miljoen euro voor de Spanjaard. Dat is volgens City veel te gortig, weet The Athletic.

De club van Pep Guardiola is op zoek naar een tweede linksback omdat Oleksandr Zinchenko voor 99% naar Arsenal verkast. Met die transfer is maximaal 38 miljoen euro gemoeid. Cucurella – die zelf dolgraag naar het Etihad Stadium wil – zou hem op moeten volgen.  

De 23-jarige Cucurella doorliep de jeugdopleiding van FC Barcelona, maar werd bekend bij het grote publiek in zijn periode bij Getafe CF. In 2021 leverde dat hem een transfer op naar Brighton, waar hij een meer dan goede indruk maakt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!