Nieuws

Ten Hag maakt indruk op Fernandes: 'Ik denk dat we dit een tijdje gemist hebben'

Ten Hag maakt indruk op Fernandes: 'Ik denk dat we dit een tijdje gemist hebben'

20-07-2022 22:33 Laatste update: 22:34

Bruno Fernandes is de afgelopen weken onder de indruk geraakt van Erik ten Hag. De Portugese spelverdeler laat weten dat de nieuwe manager van Manchester United de discipline in de ploeg heeft teruggebracht.

Fernandes is erg gecharmeerd van de werkwijze van Ten Hag. "Ik denk dat we dit een tijdje gemist hebben", zegt hij over de strikte regels van Ten Hag tegenover ESPN. "Voor mij is discipline niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten. Ik denk dat het heel belangrijk is dat iedereen op tijd komt. Wanneer iemand te laat komt dan moet hij gestraft worden en ik denk dat het heel goed is dat hij dat doet. Voor mij is het sowieso geen probleem, want ik ben graag op tijd."

De international van Portugal had het afgelopen seizoen na de winter erg lastig bij United. Hij lijkt onder de vleugels van zijn nieuwe manager weer helemaal op te bloeien. "Natuurlijk weet ik dat het niet goed is om te veel fouten te maken. Maar als je op de nummer 10-positie speelt, heb je maar een paar seconden om na te denken, de bal te controleren en de pass te geven. Zo veel tijd om na te denken is er dus niet", aldus Fernandes.