Transfernieuws

'Feyenoord komt in zoektocht naar middenvelder uit bij Pools international'

'Feyenoord komt in zoektocht naar middenvelder uit bij Pools international'

18-07-2022 06:56 Laatste update: 11:17

Feyenoord is in de zoektocht naar een nieuwe middenvelder uitgekomen bij Sebastian Szymanski. Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde 1908nl.

Szymanski heeft nog een contract tot medio 2026 bij het Russische Dinamo Moskou. Vanwege de oorlog tussen Rusland en Oekraïne zou de 23-jarige middenvelder daar al dan niet tijdelijk kunnen vertrekken. Feyenoord wil de vijtienvoudig Pools international voor één seizoen huren.

De Pool is een aanvallende middenvelder, die ook lager op het middenveld en als buitenspeler kan spelen. Szymanski werd opgeleid door Legia Warschau en maakte in 2019 voor 5,5 miljoen euro de overstap naar Dinamo Moskou. Sindsdien speelde de Pool 85 wedstrijden voor de Russen, waarin hij goed was voor acht goals en zeventien assists.

Feyenoord is door de krappe selectie naarstig op zoek naar versterkingen. "Het zou natuurlijk ideaal zijn als we, zowel in de diepte als in de breedte nog wat versterkingen kunnen halen", liet Slot weten aan ESPN. Szymanski kan na Danilo, Mats Wieffer, Javairô Dilrosun en Mohamed Taabouni de vijfde aanwinst van Feyenoord worden.