Transfernieuws

L'Équipe: 'PSG plukt kompaan van De Vrij weg bij Internazionale'

L'Équipe: 'PSG plukt kompaan van De Vrij weg bij Internazionale'

13-07-2022 18:35

Milan Skriniar is dicht bij een overgang naar Paris Saint-Germain, weet L’Équipe. De robuuste verdediger van Internazionale gaat de tweede miljoenenaankoop van de Parijzenaren worden.

Skriniar heeft niet te klagen over belangstelling. De Slowaakse mandekker genoot ook de interesse van Chelsea, maar PSG trekt aan het langste eind. Technisch directeur Luis Campos heeft de 27-jarige stopper warm genoeg gemaakt voor een transfer naar Frankrijk. Dat levert Inter weer het nodige op: PSG betaalt 65 miljoen euro inclusief vijf miljoen aan bonussen. Naar verwachting wordt de overgang deze week nog wereldkundig gemaakt.

Het komt niet als een donderslag bij heldere hemel dat Skriniar Milaan gaat verlaten. De verdediger is per 1 juli zijn laatste contractjaar ingegaan en weigert om nog te verlengen. Inter pikte de Slowaak in 2017 op in de Serie A, bij Sampdoria. Daar werd hij een van de steunpilaren in de Milanese driemansdefensie, naast Stefan de Vrij.

PSG trok eerder al Vitinha aan voor 41,5 miljoen euro van FC Porto. Daarnaast staat Giancluca Scamacca nog op het lijstje van Campos, maar die transfer lijkt verder weg dan dat eerder het geval was.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!