Nieuws

Overmars laat van zich horen: 'Ik heb het hier uitstekend naar mijn zin'

Overmars laat van zich horen: 'Ik heb het hier uitstekend naar mijn zin'

06-07-2022 13:55 Laatste update: 14:16
1

Marc Overmars heeft zijn radiostilte doorbroken. De directeur voetbalzaken van Royal Antwerp FC blikt in een interview vooruit op het komende seizoen en de hectiek op de transfermarkt. 

Overmars vertrok bij Ajax wegens grensoverschrijdend gedrag en daalde snel neer bij het ambitieuze Antwerp. De Nederlander sprak sindsdien één keer op een persconferentie, maar liet verder niet van zich horen. Die stilte wordt nu doorbroken met een interview via de eigen clubkanalen. 

"Ik heb het uitstekend naar mijn zin", stelt Overmars. De directeur voetbalzaken kijkt ook naar de eigen jeugdspelers en heeft genoeg te doen. "Dat is ook belangrijk voor een club als Antwerp: dat we de jeugd een kans geven. Daar willen we in de komende jaren flink mee doorpakken. De jongens die het goed doen, moeten hun kans krijgen."

Met de aanstelling van trainer Mark van Bommel en het binnenhalen van spits Vincent Janssen heeft de club al flinke veranderingen doorgebracht binnenin de club. Daarnaast wordt de komst van Toby Alderweireld ook verwacht. "Ik weet niet of het dankzij mij is, maar we proberen natuurlijk stapjes omhoog te zetten. Dat kost tijd. Het is altijd nog afwachten, hé", meent Overmars. "Ik denk dat we nog wel best ver achterliggen. Club Brugge zal deze zomer ook grote verkopen afronden."