Reactie

Dit zegt een opgetogen Ian Maatsen na het bereiken van de halve CL-finale

Dit zegt een opgetogen Ian Maatsen na het bereiken van de halve CL-finale

17 april - 10:02 Laatste update: 10:03

Ian Maatsen was zichtbaar opgetogen na de cruciale overwinning van Borussia Dortmund op Atlético Madrid. De zege van 4-2 in eigen huis zorgde ervoor dat Dortmund zich plaatste voor de halve finales van de Champions League. "Ik ben zo blij en dankbaar voor dit moment. Er komt echt een droom uit voor me: mijn eerste goal op het allerhoogste podium, in de Champions League", verklaarde Maatsen na het duel.

De jonge Nederlandse verdediger, geleend van Chelsea, was een sleutelfiguur in de terugwedstrijd. Zijn doelpunt, de 2-0, speelde een cruciale rol in het neutraliseren van de eerdere 2-1 nederlaag in Madrid. "Het is een droom die uitkomt, mijn eerste goal in de Champions League en in eigen stadion", zei Maatsen tegen de pers.

Maatsen sprak ook over de sfeer in het stadion, die volgens hem doorslaggevend was. "Het geeft zo'n boost. Je kon de energie van het stadion voelen op het veld. Ik ben heel trots om hier te spelen", benadrukte hij.

Met het oog op de halve finale tegen Paris Saint-Germain blijft Maatsen vol vertrouwen. "We zijn er klaar voor om opnieuw tegen Paris Saint-Germain te spelen. We willen nu ook de finale halen én die winnen. Daar moeten we in geloven."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!