Nieuws

Dit schrijven Engelse media over Van de Ven na ‘fantastisch eerste thuisdoelpunt'

Dit schrijven Engelse media over Van de Ven na ‘fantastisch eerste thuisdoelpunt'

7 april - 23:50

Tottenham wist zondag met 3-1 te winnen van Nottingham Forest. Bij de Londenaren was Micky van de Ven de absolute uitblinker. De Engelse pers spreekt na afloop dan ook lovend over de verdediger. VoetbalNieuws.nl zet enkele reacties voor je op een rij.

De Daily Mail beloont de prestatie van de verdediger met een acht. "Zelfs wanneer hij gespot wordt buiten zijn eigen positie, eet hij de grond op om te herstellen. Hij maakte een fantastisch eerste thuisdoelpunt namens de Spurs." The Guardian noemt het goede optreden van de in Wormer geboren verdediger onverwacht. "Tottenham stelde al snel na rust orde op zaken door de bliksemschichten van de onverwachte figuren Micky van de Ven en Pedro Porro."

The Sun is van mening dat wanneer Tottenham de vierde plek vast weet te houden, dat grotendeels te danken is aan de prestaties van Van de Ven. "Als Tottenham het Champions League-voetbal weet veilig te stellen, dan verdient Micky van de Ven een grote prestatie bonus." De Engelse krant is sowieso onder de indruk van de Nederlander. "Wanneer de Nederlandse verdediger betrokken is, verliest Spurs vrijwel niet." Het medium filosofeert wat Tottenham zou kunnen bereiken, als Van de Ven minder blessures kende. "Als ze hem nu eens elke minuut fit zouden kunnen houden…"