Transfernieuws

'Beukema kan Zirkzee achterna: Italiaanse topclub toont interesse in verdediger'

'Beukema kan Zirkzee achterna: Italiaanse topclub toont interesse in verdediger'

4 april - 11:28

Internazionale toont interesse in Sam Beukema om de verdediging te versterken. De Nederlandse speler, momenteel actief bij Bologna, wordt volgens Corriere dello Sport gezien als mogelijke opvolger van Francesco Acerbi.

Beukema, die zijn wedstrijden voornamelijk in een viermansverdediging speelt, staat op de radar van Inter als nieuwe leider van hun defensie. Ondanks het verschil in formatie, zou Inter overtuigd zijn van zijn capaciteiten. Met nog een contract tot medio 2027 bij Bologna, is de vraagprijs van de voormalig AZ-speler nog niet bekend.

Sinds zijn transfer van AZ naar Bologna voor negen miljoen euro, heeft de 25-jarige verdediger zich snel onmisbaar gemaakt. Hij speelde al 28 wedstrijden voor de Serie A-club, met twee doelpunten en vier assists. Zijn prestaties hebben niet alleen de interesse van Inter gewekt, maar ook zijn marktwaarde aanzienlijk verhoogd.

Naast Beukema wordt ook zijn teamgenoot Joshua Zirkzee gelinkt aan een overstap naar Milaan, maar dan naar rivaal AC. Voor de spits zou Bologna een prijskaartje van vijftig miljoen euro hebben vastgesteld.