Transfernieuws

'Dit voormalig Ajax-target aast op een vertrek bij Tottenham Hotspur'

'Dit voormalig Ajax-target aast op een vertrek bij Tottenham Hotspur'

25 maart - 11:57

De kans bestaat dat Pierre-Emile Højberg komende zomer de deur achter zich dichttrekt bij Tottenham Hotspur. Dat meldt Fabrizio Romano. Het voormalig Ajax-target veranderde recentelijk van zaakwaarnemer.

Højberg heeft nog een contract tot medio 2025 bij Tottenham Hotspur. De Deens international lijkt in te zetten op een zomers vertrek bij de Engelse grootmacht. De middenvelder stapte recent naar het zaakwaarnemerskantoor USG Italy. Zij zullen de komende tijd de opties voor Højberg moeten gaan onderzoeken.

Eerder verscheen op de radar van Ajax, maar tot een transfer kwam het niet. De Amsterdammers waren op zoek naar een speler op zes met ervaring, maar mede door het financiële plaatje werd de interesse in Højberg nooit concreet. Bovendien speelt de Deen dit seizoen bijna alles bij de Londenaren. Uiteindelijk kwam Jordan Henderson naar Amsterdam.

Het is onbekend of Ajax nog interesse heeft in de middenvelder. Ook noemt de doorgaans goed ingevoerde Romano geen clubs die op de Deen azen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!