Transfernieuws

Twente moet leegloop voorkomen: Brenet wil stap maken in de zomer

Twente moet leegloop voorkomen: Brenet wil stap maken in de zomer

23 maart - 09:35
2

Joshua Brenet gaat zijn aflopende contract bij FC Twente niet verlengen. De club uit Enschede meldt op de eigen website dat de verdediger in de zomer een stap hogerop wil maken in het voetbal. 

FC Twente schrijft op de eigen officiële kanalen dat Brenet in de zomer lijkt te vertrekken bij de club. Michal Sadilek beschikt over een aflopend contract met een optie voor een extra seizoen dat de club heeft gelicht. Ricky van Wolfswinkel en Twente willen graag met elkaar verder en het lijkt erop dat het aflopende contract van de spits wordt vernieuwd.

Brenet ontwikkelde zich sterk bij Twente en werd binnen de kortste keren een dragende speler binnen de ploeg. De club begrijpt de keuzee van de verdediger. 'FC Twente biedt hem die mogelijkheid en legt hem geen nieuw contract voor', valt onder meer te lezen. Brenet arriveerde in 2021 bij FC Twente en kwam van TSG Hoffenheim af. Inmiddels staat de teller op 60 wedstrijden in de Eredivisie voor Twente. Brenet speelde in het verleden onder meer voor Vitesse en PSV en kwam twee keer in actie voor het Nederlands elftal.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!