Dit schrijven Mexicaanse kranten over de woedende Gimenez bij Mexico

22 maart - 12:32

Mexico won vrijdag in de halve finale van de CONCACAF Nations League met 0-3 van Panama, maar Santiago Gimenez was minder blij met het duel. De spits kwam geen minuut in actie en uitte zijn frustratie door een schop uit te delen aan de dug-out. Dit schrijven de Mexicaanse kranten over het incident.

Dit schrijven Mexicaanse kranten over de boze Gimenez

De Mexicaanse sportkrant Esto merkte op dat Gimenez niet blij was met zijn rol bij de nationale ploeg in het duel met Panama. De spits kwam geen minuut in actie, maar de krant snapt de keuze van bondscoach Jaime Lozano. 'Het moet worden opgemerkt dat Henry Martin (concurrentie van Gimenez, red.) niet alleen goed drukzette op de verdediging van Panama, maar ook een assist gaf bij de tweede goal van de wedstrijd.'

'Tijdens zijn vrije loop liep de Feyenoord-aanvaller rustig door totdat hij zijn onvrede over het niet spelen liet blijken door tegen de koeler te trappen', vervolgt de krant, die wel denkt dat Gimenez een kans krijgt in de finale van het toernooi. 'Nu krijgt Santiago de kans om zijn eerste minuten in de Nations League te maken wanneer Mexico tegenover de Verenigde Staten staat in de finale, op 24 maart.'

'Santi Gimenez heeft last van driftbui omdat hij niet speelt', kopt Reforma. 'Gefrustreerd omdat hij geen minuten had bij het Mexicaanse nationale team, schopte Santiago Giménez naar de bank, ondanks de Mexicaanse overwinning en een plek in de finale van de Nations League.'