Dit zegt Kenneth Perez over scheidsrechter Joey Kooij na opmerkelijke beslissingen

18 maart - 10:10

PSV wist zondag in extremis met 1-0 te winnen van FC Twente. Het duel ging gepaard met de nodige opmerkelijke beslissingen van Joey Kooij. Kenneth Perez is bij ESPN dan ook niet te spreken over de arbiter. VoetbalNieuws.nl zet zijn uitspraken voor je op een rij.

Aan het begin van de tweede helft leek FC Twente op voorsprong te komen tegen PSV. Myron Boadu kopte de bal in het net, maar Kooij besloot om het doelpunt af te keuren na een vermeende overtreding op Walter Benitez. Een onterechte beslissing volgens de analist. "Hij komt te slap en verkeerd uit en daardoor raakt hij zelf uit balans. Dit is heel licht. Kooij staat te kijken tussen vijf man en besluit na een paar seconden: hier ga ik lekker voor fluiten."

Wat vindt Perez van Joey kooij als scheidsrechter?

De analist van ESPN is sowieso niet de grootste fan van Kooij als scheidsrechter. Het is een hele slechte scheidsrechter en daar bovenop heeft hij een slechte uitstraling. Hij irriteert alles en iedereen rondom het voetbal. Hij maakt hele gekke beslissingen en als een ingooi wat langer duurt, gaat hij stoer doen en telt hij er een minuut bij."Ook de houding van de arbiter stoort Perez. "Je ziet bij iedereen dat ze denken: wat loopt hij te doen? Dat is bijna elke wedstrijd bij hem het geval. Hij had ook een moment waarop hij heel hard floot in de buurt van Ricky van Wolfswinkel. Dan loopt hij heel arrogant weg in plaats van dat hij sorry zegt."