Nieuws

Klopp geeft blessure-update: dit is wanneer Gravenberch weer in actie kan komen

Klopp geeft blessure-update: dit is wanneer Gravenberch weer in actie kan komen

15 maart - 16:32 Laatste update: 16:49

Ryan Gravenberch raakte onlangs in de League Cup-finale tegen Chelsea geblesseerd, maar is hard op de weg terug. Jürgen Klopp liet zich op de persconferentie uit over de Nederlander en VoetbalNieuws vertelt je wat de trainer over de middenvelder vertelde.

Gravenberch streek afgelopen zomer neer bij Liverpool. Na een periode bij Bayern München besloot de voormalig Ajacied te vertrekken en onder Klopp krijgt de Nederlander regelmatig speeltijd. Tegen Chelsea raakte de middenvelder echter al vroeg in de wedstrijd geblesseerd, maar Klopp spreekt zeer geruststellende woorden over de zomeraanwinst die de afgelopen vijf wedstrijden moest toekijken.

Wanneer is Gravenberch weer inzetbaar voor Liverpool?

Liverpool treft komend weekend het Manchester United van Erik ten Hag. Gravenberch lijkt aanspraak te maken op minuten aangezien Klopp in aanloop naar het duel inging op de blessure van de Nederlander. "Gravenberch heeft getraind, dus hij is er klaar voor", vertelt de Duitser tegen de pers. Naast Gravenberch is ook Mohamed Salah van de partij. Achter zijn naam stond een vraagteken, maar dat is volgens Klopp nergens voor nodig.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!