Nieuws

Ajax breidt oefencampagne uit met drie extra wedstrijden in juli

Ajax breidt oefencampagne uit met drie extra wedstrijden in juli

01-07-2022 17:22

Ajax heeft nog drie oefenduels ingepland om zich goed voor te bereiden op het komende seizoen. Alle wedstrijden vinden in juli plaats en in elk duel staat een buitenlandse tegenstander te wachten. 

De drie extra ingeplande wedstrijden vinden plaats op 9, 15 en 26 juli. Op die data zijn NK Lokomotiva Zagreb, KAS Eupen en Shakhtar Donetsk de tegenstander. De laatste wedstrijd, tegen Shakhtar, staat in het teken van de invasie van Rusland in Oekraïne. Alle opbrengsten van die wedstrijd gaan naar Oekraïense vluchtelingen en andere projecten in het getroffen land, laat de Johan Cruijff Arena weten. 

Voor Ajax staat een drukke maand te wachten, ondanks het feit dat het seizoen nog niet is begonnen: naast de drie extra oefenduels treedt Ajax ook aan tegen Paderborn (2 juli), Red Bull Salzburg (19 juli) en Eintracht Frankfurt (23 juli). Op 30 juli mag Ajax alweer aantreden in de Johan Cruijff Schaal, waar het PSV treft. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!