Breaking news

Engelse geruchten: 'Quinten Timber kan net als zijn broer naar de Premier League'

Engelse geruchten: 'Quinten Timber kan net als zijn broer naar de Premier League'

7 maart - 10:37
1

Quinten Timber kan komende zomer de overstap maken naar de Premier League, meldt het Britse HITC. Het medium geeft aan dat zowel Tottenham Hotspur als Newcastle United interesse hebben in de middenvelder van Feyenoord.

Volgens het HITC heeft Tottenham interesse in de broer van Arsenal-speler Jurriën Timber. De middenvelder van Feyenoord maakt een erg sterk seizoen door en heeft zich daarmee in de kijker gespeeld bij de Londenaren. 'Vorig seizoen legde hij beslag op de Nederlandse titel, dit seizoen presteert hij met zes goals en zes assists goed in het team van Arne Slot', schrijft het medium.

Naast Tottenham zou ook Newcastle United de middenvelder met interesse volgen. 'Het is overduidelijk dat de scouts van Newcastle lovende rapporten hebben uitgebracht.' Volgens het medium heeft de club uit het noorden van Engeland niet alleen interesse in Timber, maar staan ook Lutsharel Geertruida en Santiago Gimenez hoog op het lijstje. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!