Nieuws

De Ligt voorziet 'boost' voor Bayern na verslaan van Lazio in de Champions League

De Ligt voorziet 'boost' voor Bayern na verslaan van Lazio in de Champions League

6 maart - 00:09 Laatste update: 06:33

Bayern München plaatste zich dinsdagavond ten koste van Lazio voor de kwartfinales van de Champions League. Matthijs de Ligt was met een mooie assist belangrijk voor zijn ploeg. Dit is wat de Nederlander zelf te zeggen had na het duel.

Wat zei De Ligt na Bayern - Lazio?

"Voetbal blijft een aparte sport. De laatste weken waren lastig voor ons, maar je ziet dat we de kwaliteit hebben", vertelt De Ligt over pas de tweede gewonnen wedstrijd in zes duels. "Vandaag hebben we ook laten zien dat het zelfvertrouwen er nog is en dat we willen lijden om een wedstrijd te winnen. Dan zijn we inderdaad een topteam."

De Nederlander hoopt dat Bayern met deze overwinning weer op de weg terug is. "Het is altijd lastig om te zeggen of het lek nu boven is. We bekijken het wedstrijd voor wedstrijd en de volgende competitiewedstrijd wordt ook weer belangrijk voor ons. Dat we nu in de kwartfinale van de Champions League zitten, geeft een grote boost voor elke speler. Vandaag was een mooie dag."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!