Nieuws

Deze blessure heeft Ryan Gravenberch overgehouden aan de League Cup-finale

Deze blessure heeft Ryan Gravenberch overgehouden aan de League Cup-finale

27 februari - 14:48

Ryan Gravenberch staat de komende tijd aan de kant bij Liverpool. De Nederlandse middenvelder heeft afgelopen zondag een blessure aan zijn enkel opgelopen en zal daardoor een kleine tijd moeten toekijken. Dat vertelde manager Jürgen Klopp dinsdagmiddag.

Volgens de Duitse oefenmeester kampt Gravenberch met een lichte enkelbandblessure, die hij opliep in de finale van de League Cup tegen Chelsea (0-1 winst). Daardoor zal hij de komende twee wedstrijden in ieder geval niet in actie komen. Woensdagavond speelt Liverpool in de FA Cup tegen Southampton, zaterdagmiddag in de Premier League tegen Nottingham Forest.

Gravenberch moest de strijd in de finale al na 28 minuten staken. Hij werd vervangen door Joe Gomez. De Oranje-international kon aan het einde van de wedstrijd wel feestvieren, omdat Virgil van Dijk vlak voor einde van de verlenging de winnende treffer binnenkopte.

De nog altijd pas 21-jarige Gravenberch geldt dit seizoen steeds meer als een vaste kracht bij Liverpool. Hij speelde tot dusver 19 officiële wedstrijden voor The Reds, die hem afgelopen zomer voor veertig miljoen euro overnamen van Bayern München.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!