Nieuws

Dit zegt Danzell Gravenberch over de blessure van zijn broertje Ryan

Dit zegt Danzell Gravenberch over de blessure van zijn broertje Ryan

27 februari - 08:03 Laatste update: 08:04

Ryan Gravenberch liep in de Carabao Cup-finale een nare blessure op en moest per brancard van het veld worden gedragen. Wat zei Danzell Gravenberch, de oudere broer van Ryan, over die blessure? VoetbalNieuws.nl vertelt het je. 

Dit zegt Danzell Gravenberch over de blessure van broertje Ryan

Ryan Gravenberch werd in het duel met Chelsea op zijn enkel getrapt door Moisés Caicedo en moest het veld verlaten. Danzell Gravenberch wist maandag voor Telstar te scoren en droeg zijn treffer op aan zijn geblesseerde broertje, die steeds meer speeltijd begon te krijgen bij Liverpool. "Die was voor mijn broertje. Hij is geblesseerd geraakt in de finale van de Carabao Cup en ik wilde iets voor hem terugdoen. Dit was een klein gebaar naar hem", aldus de voetballer tegenover ESPN.

Ryan speelt bij Liverpool, terwijl Danzell in de Keuken Kampioen Divisie opereert. De grote broer hoopt dat zijn broer naar de wedstrijd keek. "Maar hij heeft wel gekeken. Zo niet, dan word ik effe boos", lacht Gravenberch, die een makkelijk gegeven strafschop binnenschoot. "Ik voelde dat ik moest vallen. Ik had de scheids mee vandaag." Was het aan de andere kant gebeurd? "Dan was ik pislink geweest, dat is waar."