Transfernieuws

'Chelsea-vertrek De Ligt komt dichterbij, Juve zoekt in Serie A naar vervanger'

'Chelsea-vertrek De Ligt komt dichterbij, Juve zoekt in Serie A naar vervanger'

01-07-2022 07:27 Laatste update: 07:44

Het is inmiddels bekend dat Matthijs de Ligt in de belangstelling staat van Chelsea. Juventus houdt rekening met een vertrek en zoekt naar een vervanger in de eigen Serie A, meldt Tuttosport.

Het Engelse The Telegraph meldde donderdag dat de onderhandelingen tussen Chelsea en Juventus zich in een 'gevorderd stadium bevinden'. Juventus verlangt 110 miljoen euro voor De Ligt en voor minder lijken de Italianen hem niet te laten gaan, meldt Tuttosport. De Italiaanse krant meldt bovendien dat er meerdere clubs geïnteresseerd zijn in de centrale verdediger.

Toch lijkt Juve voorzichtig op zoek naar een vervanger voor de Oranje-international. Torino-verdediger Gleison Bremer en Kalidou Koulibaly van Napoli zijn in beeld bij De Oude Dame. Het liefst willen ze in Turijn dat De Ligt 'gewoon' aanblijft, maar ze zijn bereid hem te vervangen.

Aanwinsten
Naast de zoektocht naar een centrale verdediger lijken er in ieder geval twee versterkingen op komst. Ángel Di Maria en Andrea Cambiaso zijn dicht bij een overstap naar Juve, meldt Fabrizio Romano. Di Maria komt transfervrij over van Paris Saint-Germain, terwijl Cambiaso voor 3,5 miljoen overkomt van het gedegradeerde Genoa.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!