Transfernieuws

'Here we go: bij PSV geflopte aanvaller maakt deze zomer een transfer naar City'

'Here we go: bij PSV geflopte aanvaller maakt deze zomer een transfer naar City'

13 februari - 17:41

Sávio speelt vanaf komende zomer voor Manchester City, zo meldt Fabrizio Romano met zijn befaamde 'here we go'. De Braziliaan sluit daarmee zijn hoofdstuk bij La Liga verrassing Girona en keert niet terug naar zijn eigenlijke werkgever Troyes.

Dat Sávio wel eens voor Manchester City zou kunnen gaan spelen werd de afgelopen dagen al bekend. Volgens Romano is het nu honderd procent zeker dat dat gaat gebeuren. Volgens de Italiaanse transferexpert ligt er een contract klaar voor de buitenspeler en bevinden de onderhandelingen zich in de laatste fase.

Dat City uitgerekend een deal met Troyes en indirect ook Girona sluit, komt niet uit de lucht vallen. De drie clubs vallen met The City Football Group onder dezelfde eigenaar en dat maakt onderhandelen een eenvoudige bezigheid. Voor hoe lang de Braziliaan zich aan The Citizens gaat verbinden, is niet bekend.

Sávio kennen we in Nederland nog maar al te goed van zijn tijd bij PSV. In Eindhoven speelde de Braziliaan zijn wedstrijden echter vooral met Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie. In de Primera División is Sávio dit seizoen in bloedvorm. In 24 officiële wedstrijden scoorde hij vijf keer en gaf zeven assists.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!