Nieuws

Waar en hoe laat wordt Lazio - Bayern München in de Champions League uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Lazio - Bayern München in de Champions League uitgezonden?

14 februari - 10:00

De Champions League is weer terug! Deze week staan de eerste vier heenduels in de achtste finales op het programma. Op woensdag is het onder meer de beurt aan Lazio, dat het thuis opneemt tegen Bayern München. Waar en hoe laat wordt dit duel uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Lazio draait in de Serie A tot dusver geen goed seizoen. De ploeg van trainer Maurizio Sarri staat op een schamele achtste plaats, maar is nog wel actief in de Champions League en in de beker. De Romeinen werden in het miljardenbal tweede in de poule, voor Feyenoord en Celtic, maar achter Atlético Madrid.

Bayern kwam de groepsfase ongeschonden door. Die Rekordmeister eindigde bovenaan voor FC Kopenhagen, Galatasaray en Manchester United. Afgelopen weekend kregen Thomas Tuchel en zijn mannen een flinke tik te verwerken, toen er in de Bundesliga met 3-0 werd verloren op bezoek bij titelconcurrent Bayer Leverkusen. Daarom wil Bayern zich koste wat kost revancheren tegenover haar eigen fans.

Ontdek waar je Lazio tegen Bayern München live kunt kijken in de Champions League!

Lazio – Bayern München begint woensdag 14 februari om 21.00 uur in Stadio Olimpico. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te zien op RTL7 en Ziggo Sport Voetbal. VoetbalNieuws.nl zal tevens live verslag doen. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!