Nieuws

Van der Meijde doet onthulling: zo zou Ajax de ontslagen Overmars hebben behandeld

Van der Meijde doet onthulling: zo zou Ajax de ontslagen Overmars hebben behandeld

12 februari - 22:08
2

Andy van der Meijde heeft maandagavond een boekje open gedaan over de werkwijze van Ajax na het vertrek van Marc Overmars. De oud-voetballer en analist wist te melden hoe Overmars op pijnlijke wijze werd behandeld. VoetbalNieuws zet de uitspraken neemt de uitspraken van Van der Meijde met je door! 

In de uitzending van Veronica Offside kwam Overmars aan bod. Te gast in het voetbalpraatprogramma wist Van der Meijde nog wat te onthullen over de weggestuurde oud-directeur. "Ajax heeft hem als oud vuil misbruikt, hè", weet de analist. "Overmars moest zijn auto inleveren bij de ArenA. Vrienden moesten hem daar ophalen. Zo hebben ze hem behandeld", weet Van der Meijde naar buiten te brengen.

"Overmars is geen moordenaar. Het is gebeurd", sluit de voormalige aanvaller van Ajax vervolgens af. Na grensoverschrijdend gedrag moest Overmars begin 2022 vertrekken bij Ajax. De oud-voetballer vertrok later naar Royal Antwerp, maar werd onlangs wereldwijd door de FIFA geschorst.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!