Nieuws

Deze buitenlandse club heeft interesse in voormalig AZ-coach Pascal Jansen

Deze buitenlandse club heeft interesse in voormalig AZ-coach Pascal Jansen

7 februari - 13:48

In januari werd Pascal Jansen ontslagen bij AZ wegens een gebrek aan vertrouwen. Nu lijkt de oefenmeester al snel weer aan de slag te kunnen, want hij staat in de belangstelling van een buitenlandse club. Welke club heeft interesse in Jansen? VoetbalNieuws.nl vertelt het je.

Bij welke club staat Jansen hoog op de lijst?

Volgens het Griekse medium Gazetta is het de Griekse topclub Olympiakos die een oog op Jansen zou hebben laten vallen. De Griekse recordkampioen bezet op dit moment een teleurstellende vierde plaats in de competitie, waardoor de toekomst van huidige trainer Carlos Carvalhal onzeker is. In de Europa League werd de ploeg derde in een poule met onder andere West Ham United en Freiburg, waardoor nu een ontmoeting met het Hongaarse Ferencvaros wacht in de Conference League.

De clubleiding van Olympiakos zouden onder de indruk zijn van Jansen en graag met hem in gesprek gaan. De verwachting is dat de clubloze oefenmeester in de komende dagen naar Griekenland afreist om de positie daar te bespreken. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!