Nieuws

Wanneer gaat aanwinst Julian Rijkhoff zijn langverwachte rentree voor Ajax maken?

Wanneer gaat aanwinst Julian Rijkhoff zijn langverwachte rentree voor Ajax maken?

5 februari - 16:20 Laatste update: 18:14

Op de slotdag van de winterse transferwindow ronde Ajax de terugkeer van jeugdspeler Julian Rijkhoff af. Direct werd bekend dat de negentienjarige spits zijn wedstrijden voor de beloften zal gaan spelen. Nu is bekend wanneer hij voor het eerste in actie zal gaan komen.

Als Jong Ajax het maandagavond opneemt tegen Jong FC Utrecht, zal Rijkhoff zijn langverwachte rentree voor de Amsterdammers maken. Met dat nieuws kwam Ajax Showtime eerder op de dag naar buiten. Of er direct een basisplaats voor Rijkhoff is weggelegd, is nog maar de vraag.

Profdebuut Rijkhoff

Zijn eerste minuten voor Jong Ajax zal ook direct het profdebuut voor Rijkhoff betekenen. Bij Borussia Dortmund moest de tiener zijn wedstrijden namelijk voor de Onder-19 spelen en speelde daardoor geen enkele minuut voor het tweede elftal, dat uitkomt in de 3. Bundesliga. Rijkhoff speelde tussen 2012 en 2021 in de jeugd van Ajax en kwam voor de Onder-17 acht keer in actie. Hierin was de spits goed voor tien doelpunten en twee assists.

Jong Ajax neemt het om 20.00 uur op tegen Jong FC Utrecht.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!