Nieuws

Dit schrijven Engelse kranten over de Nederlandse spelers na Liverpool - Fulham

Dit schrijven Engelse kranten over de Nederlandse spelers na Liverpool - Fulham

11 januari - 07:01 Laatste update: 07:42

Liverpool is woensdag de halve finale van de League Cup begonnen met een 2-1 overwinning op Fulham. Hoe werden de drie Nederlanders in dienst van Liverpool beoordeeld door de Engelse media? Je leest het bij VoetbalNieuws.nl. 

Dit schreven Engelse kranten over de Nederlanders

De fansite This Is Anfield is duidelijk na de wedstrijd tegen Fulham. Ryan Gravenberch viel tegen. 'Helaas meer van hetzelfde. Soms een flash of brilliance, maar hij wordt te vaak overgeslagen en verliest te veel duels', aldus het medium, dat de middenvelder een 6 gaf. Over Cody Gakpo, die de winnende treffer maakte, is men een stuk enthousiaster. 'Misschien wel zijn beste goal tot nu toe', wat Gakpo een 8 oplevert. 

Virgil van Dijk speelde voor de verandering een mindere wedstrijd. De verdediger leidde onder meer de 0-1 achterstand in. 'Misschien is het omdat hij onlangs nog ziek was?', vraagt het medium zich hardop af. 'Hij was zeker niet zo bepalend als we gewend zijn. De vakantie van anderhalve week zal hem goed doen.' Ook Van Dijk krijgt een 6.

De BBC zag dat de komst van Gakpo een groot verschil maakte. De Nederlander verving landgenoot Gravenberch na een klein uur. 'Toen Núñez en Gakpo binnen de lijnen kwamen, was de verdediging van Fulham niet meer in staat om de gaten dicht te houden.'

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!