Transfernieuws

'Naast Van den Belt kloppen clubs ook veelvuldig bij Feyenoord aan voor Beelen'

'Naast Van den Belt kloppen clubs ook veelvuldig bij Feyenoord aan voor Beelen'

9 januari - 07:24
1

Niet alleen Thomas van den Belt, maar ook Thomas Beelen staat in de belangstelling van meerdere clubs. Volgens De Telegraaf wordt er veelvuldig aangeklopt voor de verdediger van Feyenoord.

Dat er interesse in Van den Belt is, was al bekend, maar dat clubs zich ook voor Beelen roeren is nieuw. De verdediger lijkt mede door zijn basisplaats op Celtic Park in de Champions League steeds hoger in de pikorde te komen bij Feyenoord, maar kan ook weg. Aan die speculaties maakt Arne Slot meteen een eind.

"Als het over Beelen gaat, is het heel simpel. Voor onze achterhoede willen we er eerder een speler bij dan dat we er een laten gaan", aldus Slot in gesprek met de ochtendkrant. "Mijn assistent Etienne Reijnen kent hem van PEC Zwolle en ziet wat een enorme ontwikkeling hij, ook fysiek, heeft doorgemaakt het afgelopen halfjaar. Ik vind het al heel knap van hen beiden dat ze fit zijn gebleven onder de hogere belasting. Je ziet vaak dat spelers na zo’n stap geblesseerd raken."

Naast Beelen heeft Slot ook liever dat Van den Belt in De Kuip blijft. Met Excelsior, Vitesse en Fortuna Sittard zijn er in ieder geval naar verluidt wel drie clubs die op het vinkentouw zitten voor de middenvelder.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!