Transfernieuws

Braziliaanse media: Ajax gaat pogen om middenvelder van Fluminense te halen

Braziliaanse media: Ajax gaat pogen om middenvelder van Fluminense te halen

4 januari - 22:08 Laatste update: 22:45

Ajax gaat proberen om Martinelli over te nemen van Fluminense, zo melden Braziliaanse media. De Amsterdammers zouden snel een bod neer gaan leggen bij de club uit Rio de Janeiro.

Volgens het Braziliaanse medium UOL houden de scouts van Ajax al lang een oogje in het zeil wat betreft Martinelli, met name na de finale in de Copa Libertadores die Fluminense van Boca Juniors won. Het zou er nu toe leiden dat de Amsterdammers een bod uit gaan brengen.

Martinelli ligt nog tot december 2025 vast bij Fluminense. De Braziliaan is een middenvelder die op de nummer acht positie uit de voeten kan. Volgens Transfermarkt vertegenwoordigd hij momenteel een waarde van zeven miljoen euro. Ondanks zijn pas 22-jarige leeftijd heeft hij al 169 wedstrijden in de benen voor zijn club.

Mocht Ajax daadwerkelijk toeslaan, dan wordt het toch dringen op het middenveld. Bekend is dat de club uit de hoofdstad op zoek is naar een vervanger van Edson Álvarez, maar dat lijkt hij op het eerste oog niet te zijn. Kenneth Taylor en Branco van den Boomen komen nu geregeld uit op de positie die Martinelle bij Fluminense bekleedt.

Meer weten over Martinelli? Lees het voorstelrondje van VoetbalNieuws.nl in de 'Lees meer' sectie onder dit artikel

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!