Breaking news

'Feyenoord benaderd door andere Rotterdamse club voor huurdeal Van den Belt'

'Feyenoord benaderd door andere Rotterdamse club voor huurdeal Van den Belt'

31-12-2023 21:54

Excelsior Rotterdam is geïnteresseerd in Thomas van den Belt. De middenvelder heeft geen basisplaats bij Feyenoord en kan het seizoen op huurbasis afmaken bij de andere club uit Rotterdam, meent 1908

Het doorgaans goed ingevoerde fanmedium schrijft dat Feyenoord op de hoogte is gebracht van de belangstelling, maar dat er nog geen sprake is van een akkoord. Van den Belt verruilde PEC Zwolle in de zomer van 2023. Feyenoord betaalde daar bijna negen ton voor. De middenvelder speelde pas vijf duels voor Feyenoord en kwam daarin slechts 72 minuten i nactie.

Van den Belt staat tot 2027 onder contract bij Feyenoord, maar kan bij Excelsior met een huurdeal wel op meer speeltijd rekenen. De Kralingers staan twaalfde in de Eredivisie en staan slechts vier punten achter de top acht. Feyenoord zou openstaan voor het verhuren van Van den Belt, maar gaat niet akkoord met het eerste bod dat is neergelegd. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!