Nieuws

Waar en hoe laat wordt Nottingham Forest - Manchester United uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Nottingham Forest - Manchester United uitgezonden?

28-12-2023 22:30

Manchester United sluit het jaar 2023 komende zaterdag af met een uitwedstrijd. De ploeg van manager Erik ten Hag speelt op City Ground tegen Nottingham Forest. Waar en hoe laat wordt dit duel uitgezonden? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Waar kun je naar Nottingham Forest - Manchester United kijken?

Ten Hag staat in het huidige seizoen zwaar onder druk bij The Red Devils, maar nam dat op Boxing Day enigszins weg door Aston Villa in eigen huis te verslaan. United keek bij rust tegen een 0-2 achterstand aan, maar kwam door twee treffers van Alejandro Garnacho en eentje van Rasmus Højlund helemaal terug. Daardoor staat de ploeg momenteel op de zevende plaats in de Premier League.

Forest moet met een huidige zestiende plaats ervoor zorgen dat het niet in het restant van het seizoen tegen degradatie moet strijden. The Garibaldis wonnen op Tweede Kerstdag knap met 1-3 van Newcastle United en hopen nu tegen het grote Manchester United de goede lijn door te trekken.

Forest - United live op tv

Nottingham Forest – Manchester United begint zaterdag 30 december om 18.30 uur. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te zien bij Viaplay. VoetbalNieuws zal tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!