Nieuws

Marokko richting Afrika Cup: dit is wanneer de selectie bekend wordt gemaakt

Marokko richting Afrika Cup: dit is wanneer de selectie bekend wordt gemaakt

19-12-2023 09:45

De Afrika Cup staat voor de deur en met de deelname van Marokko kunnen er weer aardig wat in Europa actieve spelers richting het continent. Wanneer wordt de definitieve selectie van Marokko precies bekendgemaakt? VoetbalNieuws duikt in de Marokkaanse media. 

De Afrika Cup begint op 13 januari in Ivoorkust en de Afrikaanse landen zullen op 11 februari de finale kijken. De nationale ploeg van Marokko maakte grote indruk op het WK in Qatar en zal als een van de favorieten aan het toernooi beginnen. De ploeg schakelde onder meer Spanje en Portugal ooit. In de halve finale was Frankrijk met 2-0 te sterk. 

Met Sofyan Amrabat, Hakim Ziyech en Ismael Saibari zullen De Leeuwen van de Atlas met veel (oude) bekenden aan het toernooi beginnen. De definitieve selectie van Marokko wordt volgens Marokkaanse media op 3 januari bekendgemaakt. Noussair Mazraoui heeft last van een blessure en moet mogelijk het toernooi laten schieten. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!