Transfernieuws

Eerste hoofdklus Ramzi geen succes: oud Jong PSV-trainer ontslagen in Marokko

Eerste hoofdklus Ramzi geen succes: oud Jong PSV-trainer ontslagen in Marokko

15-12-2023 19:01

Adil Ramzi kan op zoek naar een andere functie in de voetballerij. De voormalig trainer van Jong PSV, die goed op de kaart stond op het stokje van Ruud van Nistelrooij over te nemen, is ontslagen door Wydad Casablanca in Marokko. 

Wydad laat via de officiële kanalen weten dat Ramzi na een half jaar hoofdtrainer af is bij de club. Dit ondanks de prima resultaten: Wydad staat vierde en heeft nog twee inhaalwedstrijden tegoed tegen laagvliegers. Wanneer deze worden gewonnen, lonkt de eerste plaats in de Botola Pro Inwi, de hoogste divisie van Marokko. Ramzi wordt opgevolgd door Faouzi Benzarti, die al drie keer eerder leiding gaf over de club en twee keer kampioen werd.

Ramzi liet bij Jong PSV veelbelovende dingen zien en zijn naam zong even rond in Eindhoven na het plotse vertrek van Van Nistelrooij. Na de interim-periode van Fred Rutten besloot de club Peter Bosz in huis te halen en de rest is geschiedenis. 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Wydad Athletic Club 🏆🇲🇦 (@wacofficiel)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!