Nieuws

Goed nieuws voor Feyenoord: aanvaller speelt na winterstop ook nog in Rotterdam

Goed nieuws voor Feyenoord: aanvaller speelt na winterstop ook nog in Rotterdam

15-12-2023 13:20
1

Yankuba Minteh zal na de winterstop ook nog deel zijn van de selectie van Feyenoord. Eddie Howe heeft bevestigd dat de aanvaller niet terug geroepen kan worden naar Newcastle United. Feyenoord huurt de Gambiaanse aanvaller tot het einde van het seizoen.

'We kunnen hem niet terugroepen', zegt Newcastle trainer Eddie Howe in een interview met The Northern Echo. 'We zouden mogelijk tot een overeenkomst kunnen komen met de club en de speler, maar er is geen clausule.' Daarmee lijkt er een einde te komen aan de speculaties rondom Minteh. Eerder gaf Howe nog aan serieus werk te willen maken van de terugkomst.

Eerder zei Howe op een persconferentie: "De spelers die we hebben uitgeleend, houden we in de gaten om te zien of ze ons potentieel kunnen versterken. Als het ook goed is voor de carrière van de speler, dan zullen we zeker kijken naar wat we kunnen doen." Echter blijkt nu dat alleen als er een akkoord komt tussen beide clubs een vervroegde terugkeer mogelijk is.

De kans dat Minteh terug gaat keren is dus miniem. 1908.nl meldt ook dat het geld al overgemaakt is naar Engeland. 'De Rotterdammers hebben echter al een huursom betaald en hoeven niet in te stemmen met een tussentijds vertrek van de Gambiaan. De kans dat het daadwerkelijk beëindiging van de huurdeal komt, blijft dan ook gering.'

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!