Nieuws

Update: Zlatan en Milan bevestigen hereniging: 'Mijn liefde zal nooit eindigen'

Update: Zlatan en Milan bevestigen hereniging: 'Mijn liefde zal nooit eindigen'

11-12-2023 13:49 Laatste update: 13:46

Zlatan Ibrahimovic lijkt nog altijd geen afscheid te willen nemen van AC Milan en gaat voor een derde keer terugkeren bij de club. De 42-jarige Zweed zal zich binnenkort bij het bestuur van de Rossoneri melden, schrijven Italiaanse media. 

Ibrahimovic beëindigde het afgelopen seizoen zijn carrière bij de Milanese club, maar het lijkt alweer te kriebelen bij de Zweed. Milan zou binnenkort al gaan bevestigen dat Ibra zich in het bestuur voegt en zich wil bemoeien met de koers die de club gaat varen. Milan beleeft een wisselvallig seizoen en staat derde in de Serie A, met een achterstand van maar liefst negen punten op koploper én aartsrivaal Internazionale.

Zlatan maakte in het begin van de eeuw furore bij Ajax en ging daarna de Europese topclubs af. In 2010 volgde de huuroverstap van FC Barcelona naar AC Milan, waar de Zweed een legendarische status bij elkaar voetbalde. Milan was overtuigd en betaalde destijds 24 miljoen euro aan de Catalanen. 

Update: AC Milan en Zlatan Ibrahimovic hebben de terugkeer van de Zweed bevestigd. De voormalig topspits gaat aan de slag in een bestuurlijke functie. "Mijn liefde voor de Rossoneri zal nooit eindigen en de kans om op een zinvolle manier deel uit te maken van hun toekomst is iets waar ik alleen maar van had kunnen dromen", aldus Ibrahimovic in een persbericht.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!