Nieuws

Ferdinand claimt opmerkelijke actie Messi: 'Ontvolgde Garnacho vanwege Ronaldo'

Ferdinand claimt opmerkelijke actie Messi: 'Ontvolgde Garnacho vanwege Ronaldo'

28-11-2023 16:51

Rio Ferdinand heeft een opmerkelijke claim van Alejandro Garnacho aan het adres van Lionel Messi de wereld in geholpen. Messi zou zijn landgenoot niet meer op sociale media volgen, vanwege diens adoratie van eeuwige rivaal Cristiano Ronaldo.

In zijn podcast FIVE brengt Ferdinand het verhaal de wereld in. Het is geen geheim dat Garnacho groot fan is van Ronaldo. Zo juicht de Argentijn op dezelfde manier van zijn oud-ploeggenoot, droeg hij het shirt van zijn idool tijdens een potje voetballen en speelde hij ooit in een onderbroek uit de kledinglijn van Ronaldo. Dat alles vindt Ferdinand alleen maar mooi aan de aanvaller. "Het maakt hem allemaal geen moer uit. Garnacho vertelde mij zelfs dat Messi hem ontvolgd vanwege het feit dat hij er geen geheim van maakt Ronaldo te prefereren."

De in Madrid geboren Garnacho koos ervoor om uit te komen voor Argentinië, het geboorteland van zijn moeder. De aanvaller speelde zelfs ooit drie wedstrijden voor de Onder 18 van Spanje, maar naakte in maart 2022 zijn debuut voor de Onder 20 van Argentinië, waarna in juni 2023 zijn debuut in het Nationale Elftal volgde.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!