Nieuws

Schreuder keert terug in zandbak: per direct aan de slag bij Al-Nasr SC

Schreuder keert terug in zandbak: per direct aan de slag bij Al-Nasr SC

27-11-2023 09:25

Alfred Schreuder is teruggekeerd in de zandbak, na zijn ontslag bij Al-Ain eerder deze maand. De oud-trainer van Ajax gaat per direct aan de slag bij Al-Nasr SC in Verenigde Arabische Emiraten. 

Begin november werd Schreuder nog bij competitiegenoot Al-Ain ontslagen, waarna de oefenmeester in verband werd gebracht met een trainersklus bij Union Berlin. Het avontuur in Duitsland ging niet door, waar Schreuder maandagochtend werd gepresenteerd als nieuwe trainer van Al-Nasr SC, niet te verwarren met het sterrenensemble van onder meer Cristiano Ronaldo in Saoedi-Arabië.

In de UAE Pro League staat Al-Nasr SC na acht wedstrijden met acht punten op plek negen. In Dubai wordt Schreuder weer geassisteerd door broer Bart, die ook zijn rechterhand was bij Al-Ain. Al-Nasr wordt na FC Twente, TSG Hoffenheim, Club Brugge, Ajax en Al-Ain de zesde klus voor Schreuder als hoofdtrainer.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!